Nieuwe tentoonstelling vanaf 8 oktober! Leiden Noord, Mijn Buurt

Leiden Noord is in beweging. Er wordt veel gesloopt, nieuw gebouwd en aangepast. Stonden bij de tentoonstelling Bouwen in Leiden  de nieuwe gebouwen centraal, bij deze tentoonstelling Leiden Noord, Mijn Buurt, staan de bewoners centraal. Student fotografie Nina Schollaardt heeft de mensen in Leiden Noord opgezocht, is met ze in gesprek gegaan over wat veranderd is of juist gelijk gebleven in de buurt en wat de zij zelf eigenlijk vinden van al deze veranderingen. Nina heeft bewoners gefotografeerd in hun eigen huiskamers. Het resultaat van dit project is een foto-expositie in het Buurtmuseum LeidenNoord. Deze tentoonstelling wordt 8 oktober om 12:00 geopend in het Theehuis in de Tuin van Noord.

Deel pagina