Gedichtenwedstrijd Ode aan Leiden Noord

De laatste jaren is er veel veranderd in Leiden Noord. Oude stukken zijn opgeknapt, er is gesloopt, er zijn twee nieuwe buurten bij gekomen, het Kooipark is in oude glorie hersteld... Laat u inspireren door die veranderingen, bekijk de wijk met andere ogen en schrijf er een gedicht over!

Een deskundige jury, onder leiding van stadsdichter Jaap Montagne, beoordeelt de gedichten en kiest een winnaar uit. De eerste prijs is de publicatie van uw gedicht.

Een selectie van de gedichten wordt vanaf 4 september tentoongesteld in informatiecentrum Het Plein, Bernhardkade 36. De andere gedichten worden geplaatst op www.buurtmuseumleidennoord.nl. In de loop van de tentoonstelling wordt ook door een publieksjury nog een winnend gedicht gekozen.

Meedoen kan tot 1 juli aanstaande. Stuur uw gedicht naar buurtmuseumleidennoord@gmail.com, o.v.v. uw e-mailadres, woonadres, voornaam, achternaam en leeftijd.

Doet u mee, dan gaat u akkoord met plaatsing van uw gedicht, met naam en foto, op de website van het Buurtmuseum en in de tentoonstelling.

Deel pagina